010firefighters Face Mask..

Rotterdam fire dept. Face Mask

Wasbaar OEKO-TEX®-stofmasker Maat: One size

In deze onzekere tijd willen we bijdragen aan het stoppen van de verspreiding van COVID-19. Daarom hebben we vele uren besteed aan het ontwikkelen van een herbruikbaar gezichtsmasker voor ons allemaal. Hoewel het niet beschermt tegen het virus, helpt het de verspreiding te vertragen door te voorkomen dat druppels van persoon op persoon worden overgedragen en door te voorkomen dat we onze gezichten aanraken.

We gebruiken OEKO-TEX® Standard 100-stof, het veiligste materiaal op de markt dat u beschermt tegen chemicaliën. Meer dan wat dan ook, we willen gemoedsrust bij het oefenen van alle basisprincipes zoals handen wassen en sociale afstanden. Een masker dragen in het openbaar is een manier om attent te zijn voor jezelf en voor anderen. Vanwege de grote vraag werken we eraan om uw gezichtsmaskers binnen 3-4 werkdagen na ontvangst van uw bestelling te verzenden.

MACSEIS FUNCTIONEEL GEZICHTSMASKER POWERDRY (fysiek snel droog)

Dubbelzijdige stof:
Buiten- en Binnenkant van polyester sneldrogend
Elastische oorkoorden
Wasbaar op 60 °