Maattabel

Hoe bestel je de juiste maat

Het is heel belangrijk dat je direct de juiste maat bestelt. Dat voorkomt de teleurstelling als je het bestelde artikel thuis krijgt en het past niet goed. Controleer dus altijd voor de zekerheid de maat aan de schema’s die we hieronder hebben weergegeven.

T-Shirts

Men: Het meest makkelijke is om een T-shirt van jezelf, dat prima zit, in de lengte en de breedte te meten. Dat zoek je op in de maattabel en je ziet de maat. De maat 4XL is een prima maat voor de zgn. ‘rappers’ T-Shirts. Deze T-shirts zijn van het merk Gildan en 100% katoen.

Women: De dames T-shirts maten zijn een beetje body-fit. Dat wil zeggen dat ze een mooiere (strakkere) pasvorm hebben dan gewone T-shirts. Deze T-Shirts zijn van Gildan en 100% katoen.

Let op !: Als je tussen twee confectiematen in zit, neem dan altijd de grootste maat, ongeacht de pasvorm. T-shirts bijvoorbeeld, hebben altijd een heel klein beetje krimp bij de eerste keer wassen zoals alle t-shirts hetgeen normaal is (3% krimp).

 Schoudernaad op de kraag tot de bodemzoom
 Onderarm tot onderarm

 

Wasvoorschriften

Lees onderstaande goed door, want 010FIREFIGHTERS is niet aansprakelijk voor schade aan de produkten door verkeerd wassen/behandelen.

De T-Shirts met opdruk kunnen het beste op 30 graden binnenste buiten gewassen worden, met een fijnwas wasmiddel een een delicaat wasprogramma. Indien men de T-Shirts wil strijken moet dit ook binnenste buiten gebeuren, men kan gewoon over de print heen strijken (aan de binnenkant van het T-Shirt) en deze weer helemaal mooi glad krijgen, nadat deze misschien kreukelig uit de wasmachine is gekomen. Nooit in de droogtrommel drogen. Wil je de kleuren van je opdruk weer opgefrist krijgen, dan is strijken aan de binnenkant een heel goed middel.