Kazerne Olympia

Samen met wat ideeën vanuit de Kazerne Olympia, is het volgenden ontwerp gemaakt. Aan de Olympiaweg is het Politiebureau omgebouwd tot een gezamenlijk functioneel gebouw voor de manschappen van Brandweer Sommelsdijk-Middelharnis en Politie. De officiële opening is op vrijdag 20 januari 2017. Hiervoor heeft 010firefighters.nl een embleem ontworpen waar Sommelsdijk en Middelharnis elkaar moesten vinden. Vandaar “Samen Sterk” zoals de nieuwe naam van de personeelsvereniging van beide vrijwillige blusploegen die in 2016 van start ging.

Twitter | Facebook


 

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten